Sponsoractiviteiten

Zaterdag 15 oktober 2016

WHS THB in het wit en Rose

WHS THB in het wit en Rose

De meiden van de combinatie WHS/THB MO15 zijn zaterdag 15 oktober in een nieuw tenue gestoken. Ze keken er al een tijdje reikhalzend naar uit. Met name de Rose belettering op de witte shirts viel erg in de smaak bij de meiden. Het tenue is hoofdzakelijk gesponsord door maisdoolhof de Zuidmoer van de familie Gaakeer uit Stavenisse. Die werd met bloemen bedankt voor de medewerking. Verder hebben er diverse ouders een steentje aan bijgedragen.
,,Als trainers/leiders vinden we het mooi dat iedereen er op deze manier bij betrokken is’’, zeggen Gert van Brakel en Arthur de Jonge. ,,Helaas werd de eerste wedstrijd in het nieuwe tenue tegen Rood Wit verloren met 1-3, maar dat mocht de pret niet drukken.’’
De samenwerking van de voetbalverenigingen WHS uit Sint-Annaland en Tholense Boys ten aanzien van het damesvoetbal is dit seizoen uitgebreid met een nieuw team: MO13. ,,Dit maakt van beide verenigingen het mekka voor de opleiding van dames/meidenvoetbal op het eiland Tholen’’, zegt Gert van Brakel. Met 3 meiden jeugdteams (MO13, MO15 en MO19) en 1 dameselftal verwachten de beide verenigingen een vaste basis te leggen voor de toekomst van het damesvoetbal. (Copyright Eendrachtbode de Thoolse Courant).


Donderdag 13 oktober 2016

Jeugdleiders WHS in het nieuw

Jeugdleiders WHS in het nieuwDe 23 jeugdleiders van voetbalvereniging WHS in Sint-Annaland zijn met de start van het voetbalseizoen in het nieuw gestoken. Jan den Engelsman, directeur van Bouwmensen Zuidwest en sponsor van de nieuwe kleding, overhandigde onlangs het eerste setje aan Ronald van de Velde, trainer bij de JO-8, voorheen de F2-pupillen. ,,We willen dat onze jeugdleiders er netjes bij lopen’’, zei WHSvoorzitter Henk Brinkman. ,,We zijn heel blij dat Jan den Engelsman ons daarbij wilde helpen.”

Alle jeugdleiders waren opgetrommeld om na afloop van de verschillende wedstrijden in de kantine op de Waaje de nieuwe broeken en vestjes in ontvangst te nemen. WHS telt tien jeugdteams.

Bouwmensen uit Bergen op Zoom/Goes verzorgt bouwopleidingen voor jongeren en uitzendkrachten, organiseert bouwcursussen en trainingen en regelt scholingsplannen. Bouwmensen Zuid-West is ontstaan uit de samenvoeging van de BBL praktijkopleidingen SPB in Bergen op Zoom, de Bouwopleiding Zeeland in Goes en SSPB Goeree-Overflakkee uit Middelharnis. Er zijn 140 kleine en grote bouwbedrijven aangesloten bij het instituut. Zij verschaffen de leerlingen een leuke baan die onderdeel uitmaakt van de opleiding. De behoefte om te werken met goed opgeleid personeel was en is de drijfveer van Bouwmensen Zuid-West. Er wordt scholing gegeven op het gebied van metselen, timmeren, stukadoren, straten maken, tegelzetten en restauratiewerken. Bouwmensen leidt ook op tot vakman grond-, water- en wegenbouw. (Advertentie I.M.)

 


Vrijdag 22 juli 2016
Nieuws vanuit de sponsorcommissie

Op 24 november aanstaande organiseert voornoemde commissie haar tweede sponsoravond in 2016. Het thema voor deze avond is: “Een aandeel in elkaar”. De voorbereidingen voor deze bijeenkomst zijn in volle gang en kort na de vakantie periode zal het programma worden gepresenteerd.

 


Dinsdag 29 maart 2016

rabobankRabo Bank Clubkas Campagne
De sponsorcommissie heeft zich net als vorig jaar ingeschreven voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oosterschelde. Een initiatief van voornoemde bank zodat deelnemende verenigingen hun clubkas kunnen verbeteren. De opbrengst van deze campagne zal ten goede komen aan het U10 jeugdtoernooi welke zal plaatsvinden op 5 en 6 mei 2016 op de Waaje. Door het uitbrengen van een stem wordt uiteindelijke de hoogte van het uit te keren bedrag door Rabo bepaald. U wordt vroegtijdig geïnformeerd over het hoe en wat.


Wie kunnen er stemmen?

Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van woensdag 6 april tot en met maandag 18 april 2016 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.
Let op: alleen leden van Rabobank Oosterschelde mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 maart 2016 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze websitewww.rabobank.nl/oosterschelde onder het kopje ‘Lidmaatschap’.


Meer informatie

Op onze website www.rabobank.nl/oosterschelde kunt u meer informatie over Rabobank Clubkas Campagne lezen. Ook vindt u hier een overzicht van de meest gestelde vragen inclusief antwoorden. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Vrijdag 11 maart

Sponsoravond WHS
whs6Voetbalvereniging WHS organiseerde donderdag 10 maart een avond voor sponsoren. In 2016 bestaat WHS 85 jaar. Om dit feit te vieren worden er allerlei evenementen georganiseerd. De club kan hierbij wel wat financiële steun gebruiken. Sponsoren zijn hierbij van onschatbare waarde.

De sponsoren Gertjan Spijk, accountant bij WEA Zuidwest, en Wim Bouman, directeur van Bouman gaven toelichting op hoe zij omgaan met sponsoring van lokale verengingen. Beiden sponsoren meerdere voetbalclubs in Zeeland. Daarnaast was er ruimte om te netwerken.

5 en 6 mei organiseert WHS het BVO Jeugdtoernooi. Ad de Korte, directievoorzitter van Rabobank Oosterschelde, verrichte hiervoor de loting van de poule-indeling. Clubs uit Engeland, Frankrijk, België, Duitsland, Polen en Nederland zullen hiervoor naar Sint-Annaland afreizen.


Verder zijn er feestelijke activiteiten op 2, 3 en 4 juni, waar voor jong en oud een zeer gevarieerd programma wordt samengesteld. 2 juni staat de komst van Hans van Breukelen, oud keeper van het Nederlands elftal, op het programma.

 


Datum: 10 maart 2016
Plaats: Voetbalkantine WHS, Bierensstraat 79, 4697GB Sint – Annaland
Aanvang: 19.00 

Het jaar 2016 staat bol van activiteiten die veelal in het teken staan van ons 85 jarig jubileum o.a. op 5 en 6 mei het U10 Jeugdtoernooi met clubs uit Engeland, Frankrijk, België, Duitsland, Polen en Nederland. Vanuit Nederland zullen PSV, PEC Zwolle, ADO Den Haag, Willem 2 en FC Utrecht deelnemen. Verder zijn er feestelijke activiteiten op 2, 3 en 4 juni, waar voor jong en oud een zeer gevarieerd programma wordt georganiseerd. Met op 2 juni de komst van Hans van Breukelen, oud keeper van het Nederlands elftal.

Sponsoravond 
De sponsorcommissie organiseert op 10 maart voor de sponsoren haar eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar. Het doet ons deugd dat twee belangrijke sponsoren voor de club hun medewerking willen verlenen. Te weten Gertjan Spijk, accountant bij WEA Zuidwest, en Wim Bouman, directeur van Bouman. Beiden sponsoren zij meerdere voetbalclubs in Zeeland, waaronder Kloetinge.

Wie/wat is WEA
WEA accountantsWEA Zuid – West maakt deel uit van WEA Accountants & Adviseurs, een organisatie van registeraccountants, accountants – administratie consulenten, belastingadviseurs, pensioendeskundigen en loonadviseurs. WEA Accountants telt in totaal 8 maatschappen, met 20 vestigingen verspreid over Nederland.
WEA Zuid – West heeft vestigingen in Goes en Zierikzee waar, onder leiding van vier vennoten, zo’n 70 gemotiveerde en getalenteerde medewerkers uiteenlopende achtergronden en kwalificaties werkzaam zijn in diverse functies.

Wie/wat is Bouman Kantoor Totaal
Bouman400Bouman KantoorTotaal is een totaalspecialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoor- en projectmeubilair, kantoorapparatuur en documentsystemen, facilitaire producten en relatiegeschenken voor kantoren, scholen en instellingen. Zij hebben shops & showrooms in Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Vlissingen. Tevens hebben zij een verkoopkantoor in Veenendaal. Bij Bouman staat niet het ‘product’ centraal, maar juist de ‘oplossing’ die een relatie wenst om zijn of haar bedrijfsvoering en processen te continueren en te optimaliseren.

 

rabobankRabo Bank Clubkas Campagne
De sponsor commissie heeft zich net als vorig jaar ingeschreven voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oosterschelde. Een initiatief van voornoemde bank zodat deelnemende verenigingen hun clubkas kunnen verbeteren. De opbrengst van deze campagne zal ten goede komen aan het U10 jeugdtoernooi welke zal plaatsvinden op 5 en 6 mei 2016 op de Waaje. Door het uitbrengen van een stem wordt uiteindelijke de hoogte van het uit te keren bedrag door Rabo bepaald. U wordt vroegtijdig geïnformeerd over het hoe en wat.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van woensdag 6 april tot en met maandag 18 april 2016 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Oosterschelde mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 maart 2016 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/oosterschelde onder het kopje ‘Lidmaatschap’.

Meer informatie
Op onze website www.rabobank.nl/oosterschelde kunt u meer informatie over Rabobank Clubkas Campagne lezen. Ook vindt u hier een overzicht van de meest gestelde vragen inclusief antwoorden. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jeugdleiders WHS in het nieuw

De 23 jeugdleiders van voetbalvereniging WHS in Sint-Annaland zijn met de start van het voetbalseizoen in het nieuw gestoken. Jan den Engelsman, directeur van Bouwmensen Zuidwest en sponsor van de nieuwe kleding, overhandigde onlangs het eerste setje aan Ronald van de Velde, trainer bij de JO-8, voorheen de F2-pupillen. ,,We willen dat onze jeugdleiders er netjes bij lopen’’, zei WHSvoorzitter Henk Brinkman. ,,We zijn heel blij dat Jan den Engelsman ons

daarbij wilde helpen.” Alle jeugdleiders waren opgetrommeld om na afloop van de verschillende wedstrijden in de kantine op de Waaje de nieuwe broeken en vestjes in ontvangst te nemen. WHS telt tien jeugdteams. Bouwmensen uit Bergen op Zoom/Goes verzorgt bouwopleidingen voor jongeren en uitzendkrachten, organiseert bouwcursussen en trainingen en regelt scholingsplannen. Bouwmensen Zuid-West is ontstaan uit de samenvoeging van de BBL praktijkopleidingen SPB in Bergen op Zoom, de Bouwopleiding Zeeland in Goes en SSPB Goeree-Overflakkee uit Middelharnis. Er zijn 140 kleine en grote bouwbedrijven aangesloten bij het instituut. Zij verschaffen de leerlingen een leuke baan die onderdeel uitmaakt van de opleiding. De behoefte om te werken met goed opgeleid personeel was en is de drijfveer van Bouwmensen Zuid-West. Er wordt scholing gegeven op het gebied van metselen, timmeren, stukadoren, straten maken, tegelzetten en restauratiewerken. Bouwmensen leidt ook op tot vakman grond-, water- en wegenbouw. (Advertentie I.M.)

geuze_transport.png
melse.png
pipping.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker