Home

Nieuws

afslProgramma seizoen afsluiting 2017/2018 - 23 juni 2018
Aanwezig 13.30 uur jeugd en senioren
Vanaf 14.00 uur beginnen diverse wedstrijden voor de jeugd en de senioren.
De laatste wedstrijden zijn rond 16.00 uur klaar.
Vanaf 16.15 uur zullen alle jeugdteams jongens strijden om de penaltybokaal op het hoofdveld.Het speelschema hangt zaterdag in de kantine!!!

10 juli om 19.30 uur op de Waaje speelt WHS tegen ADO Den Haag.

gtoernooiVandaag is op sportpark de Waaje het Rabo bank G-voetbaltoernooi gehouden.

Onder  prima weersomstandigheden werd het een heel gezellig toernooi. Ook lekker in het zonnetje afgesloten met een overheerlijke BBQ.

UITSLAG:

1. Bergse Boys - 2. MOC1 - 3. Lambertijnenhof - 4. WHS2 - 5. MOC2 - 6.Titurel - 7. WHS1

Met speciale dank aan Angela en Eveline en alle andere vrijwilligers die deze mooie sportieve dag mogelijk hebben gemaakt.

Bestuur WHS

kamp JO17Bekerfinale WHS JO17 - SPS JO17 3-2

Verslag:

Na de 20e minuut kwamen we door een mooie treffer van Jasper op een 1-0 voorsprong. Deze voorsprong werd in de 25e minuut groter. Helaas werd er net voor rust onnodig een tegen doelpunt gescoord. Door de hoge druk werd de spanning op het veld groter en werd net voor rust een speler uit het veld gestuurd. Met een 2-1 voorsprong gingen we in de rust.
Na de rust werd er flink fysiek gevoetbald. Jens moest dit een paar keer ontgelden. De spanning was om te snijden door wat kansen over en weer. Een kwartier voor tijd kon Emiel net niet de bevrijdende 3-1 binnen koppen. Dit werd in de 35e als nog goed gemaakt door een mooie treffer van Jasper. De buit leek binnen maar helaas 2 minuten voor tijd kregen we een strafschop tegen waardoor het 3-2 werd. Na deze strafschop was er weinig spanning meer en floot de scheids de partij af met een overwinning voor WHS.

GEFELICITEERD MANNEN.  bestuur WHS

 

 

 

 

Poster A3 ADO DH page 001Wedstrijd WHS – ADO Den Haag

In samenspraak met het bestuur van de Zeeuwse voetbalselectie is het gelukt om op 10 juli om 19.30 op ons eigen sportpark de Waaje de wedstrijd WHS – ADO Den Haag te spelen. Het aanbod kwam vrij onverwacht op 26 mei, net voor de streekderby tegen Tholense Boys. Een wedstrijd spelen tegen een BVO team uit onze eigen eredivisie vergt heel veel voorbereiding en het WHS bestuur moest heel snel schakelen. In samenspraak met de staf en de spelersgroep van WHS 1 werd kort na de wedstrijd tegen Tholen besloten om deze wedstrijd te organiseren. Onze eigen spelers zijn bereid om eerder met de training te starten en zien het ook als een uitdaging. Zulke wedstrijden speel je namelijk niet wekelijks. We hopen die avond velen te mogen ontmoeten op een zonnig sportpark in Sint Annaland.

 

Aanvang : 19.30 Sportpark de Waaje-Bierensstraat 79-Sint-Annaland op dinsdag 10 juli 2018

whstholenDe streekderby tussen WHS en Tholense Boys eindigde gisteren op de Waaje in een gelijkspel 1-1. Beide doelpunten vielen in de tweede helft.


Zo eindigde Tholense Boys in de derde klasse B op een 2e plaats. WHS nam de 5e plaats in.

Het was nog lang gezellig.

Subcategorieën

nieuw_eiland_tholen.png
Adesco.png
Bruj_international.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker