Home

Poster A3 G toernooi 2018 3Op 9 juni 2018 organiseert voetbalvereniging WHS voor de 6e keer het Rabobank G-voetbal toernooi. Wekelijks is het G-team op de woensdagavond actief op sportpark de Waaje onder begeleiding van trainers en begeleiders. Uitgangspunten van het toernooi zijn sportiviteit, respect en gezelligheid. Jaarlijks wordt door velen uitgekeken naar dit evenement

Als club zijn we trots dat we een G-team hebben en dat Rabobank Oosterschelde ons hier op verschillende manieren in ondersteunt. Naast sponsoring mag het G-team van WHS altijd rekenen op vele vrijwilligers van voornoemde bank. Vanaf deze plaats dan ook heel erg bedankt voor deze betrokkenheid.

Maar naast sponsoring mag het toernooi, maar ook het G-team van WHS altijd rekenen op veel steun van ouders en vrijwilligers. Een groot woord van dank voor hen is wel op zijn plaats. Maar ook bedankt aan jullie: spelers, begeleiders en supporters van alle andere teams. Bedankt dat jullie dit toernooi tot een van de mooiste WHS- dagen van het seizoen maken.

We wensen jullie veel plezier!

Organisatie Rabobank G-toernooi

Theo Gorisse, Eveline Westdorp, Henk Brinkman en Angela Lindhout

slager_administratiekantoor.png
Schildersbedrijf_De_Rijke.png
overbeeke_en_van_dijke.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker