Home

RABOOST RCC 2018 336x280Breng jouw stem uit en steun v.v.WHS

Rabobank Oosterschelde draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Oosterschelde stelt € 120.000,- beschikbaar! Ook v.v.WHS doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van 4 t/m 16 april 2018 mogen leden van Rabobank Oosterschelde vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 120.000,-te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij, v.v.WHS, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor v.v.WHS belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren.

Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan v.v.WHS tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oosterschelde. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/oosterschelde.

Bedankt voor jouw steun!

 

 

 

axxi_auto.png
goedware.png
l_de_witte.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker