Home

sponsorloop1Sponsorloop voor Lieke Jansens

Zoals velen van ons weten zal Lieke Jansens (WHS-speelster van JO11-2) een fagenbehandeling ondergaan in Georgië. Lieke zal hiervoor, samen met haar ouders, enige dagen in Georgië moeten verblijven. Om Lieke en haar ouders te ondersteunen heeft v.v.WHS in samenwerking met JO11-2, voor de jeugdteams op vrijdag 23 maart om 18.30 uur een sponsorloop georganiseerd op de Waaje.

Vrijdag 23 maart en zaterdag 24 maart zal v.v. WHS d.m.v. donatie aandacht schenken aan Lieke Jansens. De kinderen zullen rondjes lopen van ongeveer 200 mtr

Formulieren zullen ingevuld met contant geld ( het eenmalige bedrag ) op vrijdag 23 maart, voorafgaande aan de sponsorloop worden ingeleverd. Zodra we weten hoeveel rondjes de kinderen hebben gelopen, wordt het bedrag ingevuld op het sponsorformulier. Het originele formulier gaat met de kinderen mee terug, zodat ze het geld ( per rondje ) op kunnen halen bij de betreffende personen.

Resterende donatie wordt dinsdag 27 maart tussen 18.30-19.00 uur ingeleverd. Die dag wordt ook om 19.30 uur de donatie voor Lieke in de kantine bekend gemaakt.

Wij hopen op een sportieve medewerking!!!

Activiteiten Commissie v.v.WHS

JMC_Signmakers.png
l_de_witte.png
geuze_transport.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker