Home

WedstrijdverslagZaterdag 10 maart Bruse Boys4-WHS 4

Allereerst wil ik via deze weg namens het hele team sterkte wensen aan Wilco, Damian en fam. bij het overlijden van hun vader/opa. Een groot verlies! Als kleine steunbetuiging spelen we vandaag met rouwbanden. De wedstrijd zelf ,een wedstrijd vol met ganzenkak,(mijn excuses voor mijn taalgebruik) grote kansen en de ommekeer.Bij de warming-up komen we het veld op en constateren de eerste spelers dat er wat uitwerpselen op het veld liggen iets verder op het veld lijkt het erop dat het niet een beetje is maar het gehele veld ligt ermee bezaaid. Maar gelukkig hebben wij Richard en na 15 minuten was onze helft schoon.

We beginnen de wedstrijd goed, creëren kansen geven niet teveel weg maar vergeten de kansen af te maken. Achterin staat het goed, op wat kleine kansjes na en een bal op de lat  krijgen ze geen kansen die niet door gelegenheidskeeper Martijn en zijn manschappen verwerkt konden worden. Een steekpass op Toon die er voor zorgt dat hij alleen de keeper nog moest passeren en afronden, maar helaas lukte het Toon niet om de bal in het goal te werken. Vaak was het net te slordig in de laatste fase van de aanval waardoor we niet nog meer kansen creëren een steekpass die mislukt of verkeerde keuzes die gemaakt werden wel kreeg Quinten een paar keer de kans om de score te openen maar ook hij was helaas wat ongelukkig in het afwerken. Na ongeveer een half uur spelen veroveren we de bal net buiten onze eigen zestienmetergebied na een mooie combinatie tussen Rik en Len, Len weet Dré vrij te spelen, Dré ziet op zijn beurt de ruimte achter de verdediging liggen en probeert met een lange bal over 30meter Quinten te bereiken. Quinten kan alleen op de keeper af en weet de bal tegen de touwen te werken 0-1. De volgende kans is een goede opgezette aanval door Rik-Jan die stuurt Dré over de rechterkant weg. Helaas ook weer een verkeerde keuze van Dré die gewoon wat meer egoïstisch had moeten zijn en voor eigen succes had moeten gaan want de bal breed op Quinten  had nooit gekund. 0-1   Ruststand.

In de rust wat omzettingen Toon neemt de handschoenen over van Martijn die de eerste helft geweldig stond te keepen ook Quinten, RJ en Mitch verlaten het veld Iman Corniel Marco en Dimitri komen in het veld. Bru heeft ook wat omzettingen gedaan en spelen met meer druk naar voren wat ook resulteert in meer ruimte achter de verdediging waar wij meer gebruik van hadden moeten maken maar wat helaas niet lukte in vele momenten. Na een goede pass van Corniel op Sander die na goed doorzetten, wat gestruikel en misschien een handje aan de bal zich vrijspeelde en de bal in een leeg doel kon werken. 0-2 Geen vuultjuh an de lucht zou ik zeggen. Bru moet nu wel en creëren wat kansen. Na wat slap verdedigen komt Bru over onze linkerkant heel makkelijk door en maken de aansluitingstreffer 1-2. Na deze domper is het Iman die over de rechterkant weet op te komen na een verwoestende uithaal eindigt de bal op de lat en springt terug het veld in. Met nog 20 minuten op het bord wordt Quinten weggestuurd Dré ziet zijn kans schoon om met zun tweetjes de keeper op te zoeken, iets wat hij achteraf beter niet had kunnen doen, Quinten legt de bal perfect af bij Dré die de bal op nog geen 3meter voor een leeg goal voor zijn voeten krijgt maar het toch voor elkaar krijgt de bal een meter naast te schieten. 2 minuten later ligt de bal op een ongelukkige manier via de voet van Martin in onze eigen goal.2-2 Dus waar Dré de wedstrijd op slot hoort te gooien valt de gelijkmaker en misschien wel ommekeer van de wedstrijd. En helaas  valt de 3-2 ook nog in de slotminuten een bal richting de goal word wat ongelukkig geraakt door Mitch waardoor de mee opgekomen voorstopper van Bru de bal in de hoek kon schieten en zo de 3 punten in Bruinisse weten te houden. Een goede wedstrijd als team we hebben er voor gevochten maar helaas waren we voorin niet scherp genoeg. We hadden met iets meer scherpte deze wedstrijd al vroeg over de streep kunnen trekken maar het mocht niet zo zijn deze zaterdag.Op naar volgende week dan wacht de ontmoeting thuis met SKNWK.

(PS de ganzen hebben netjes gewacht tot wij van het veld waren om daarna het veld weer keurig op orde te brengen)

Dynaplus.png
goedware.png
axxi_auto.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker