Home

FB Nog 7 Dagen1-daagse voetbal clinic Schalke 04
Voor alle jeugdleden van 6 t/m 15 jaar
Tijdens de 1-daagse clinic krijg jij een dag lang oefeningen, gebruikt in de Schalke 04 jeugdopleiding.

WHS wordt op 11 mei 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Jullie krijgen de kans om samen met andere voetballers uit de regio te trainen volgens de visie van de Duitse topclub FC Schalke 04. Onder de begeleiding van gecertificeerde trainers kunnen jullie de meest fantastische voetbaldag beleven en jullie voetbaltalent ontwikkelen.

De dag duurt van 09:00 - 15.30 uur en is verdeeld in 2 delen. In de ochtend train jij onder 3 verschillende trainers. Deze trainers bieden jou een dribbel, pass of schietoefening aan. In het 2e gedeelte van de ochtend speel je kleine partijen en ga je competitievormen oefenen. Na de lunch zijn er weer 3 trainers die jou een dribbel, pass of schiet oefening aanbieden. Na deze oefening ga jij verschillende partij spelen uitvoeren.
Wat betreft de aanmelding word jij geïnformeerd en ontvang je een origineel voetbalshirt van FC Schalke 04. Om gratis jouw naam en rugnummer te ontvangen, zal er kortingscode worden verstrekt (je hebt 7 dagen om gebruik te maken van de kortingscode), verdere informatie volgt.

Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er op 11 mei 2018 bij bent en meld je binnenkort aan voor deze clinic.Het bestuur vv WHS

Bericht:

Beste spelers en ouders van vv WHS,

vv WHS wordt op 11 mei 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Jullie krijgen de kans om samen met andere voetballers uit de regio te trainen volgens de visie van de Duitse topclub FC Schalke 04. Onder de begeleiding van gecertificeerde trainers kunnen jullie de meest fantastische voetbaldag beleven en jullie voetbaltalent ontwikkelen.

Er zijn slechts een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk en hierbij geldt helaas dat vol ook echt vol is. Meld je dus snel aan via www.schalkeauftournee.nl/aanmelden en verzeker je van je plekje bij deze gave voetbaldag.

Bij aanmelding krijg je een origineel voetbalshirt van FC Schalke 04. Om de samenwerking met vv WHS te vieren, ontvangen onze spelers van 6 t/m 15 jaar tot 13 februari 2018 gratis een naam en rugnummer op het FC Schalke 04 voetbalshirt.

Om je gratis naam en rugnummer te ontvangen, dien je de kortingscode SHIRTKONING in te vullen op het aanmeldformulier. Meld jij je samen met je broertje(s) of zusje(s) aan dan kun je gebruik maken van de kortingscode SHIRTKONING2 of SHIRTKONING3.

Let op: je hebt 7 dagen om gebruik te maken van de kortingscode

Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er op 11 mei 2018 bij bent en meld je vandaag nog aan via www.schalkeauftournee.nl/aanmelden.

Mit Königsblauen grüßen,

Het bestuur

 

Bouwbedrijf_Van_Dijke.png
Tieleman.png
slagerij_slager.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker