Home

IMG 5313De weersvoorspellingen beloofden niet veel goeds voor zaterdag 30 september. En dat kwam de eerste helft ook uit, veel regen maar daartegenover stond een schitterende grasmat en een goede temperatuur. De juiste ingrediënten voor het behalen van een positief resultaat.

Zoals zo vaak in een derby kan het alle kanten opgaan, je denkt de wedstrijd te beheersen qua balbezit/qua voetbal maar er komen soms andere krachten, bijvoorbeeld het tonen van extra inzet en power, die je de bekende “das om kunnen doen”. De eerste 20 minuten was er geen vuiltje aan de lucht voor de reserves van WHS. De bal werd goed rond gespeeld en het wedstrijdbeeld speelde zich voornamelijk af op de helft van de tegenstander. De Fluplanders hadden vooral in het begin veel moeite met de snelheid en diepgang van Jael van Brakel en Perry Ledoux. Het was Glenn Fase die na tien minuten de mogelijkheid had om de 0 – 1 op het scorebord te zetten na een geweldige verdedigingsfout van NOAD. Ondanks de numerieke meerderheid, het creëren van doelrijpe kansen door de voorwaartsen werd er niet gescoord. Naarmate de tijd in de eerste helft verstreek zakte het spelpeil bij de groenwitten en kwamen de collega’s van de andere kant van de Krabbekreek beter in hun spel. Met enkele speldeprikken werden de achterste vier Bjorn Bolier, Jeffrey Smits, Rien Wesdorp en Cliff Ligthart op de proef gesteld, maar deze stonden hun mannetje en met een sterk keepende Ronaldo de Witte er achter werd er met 0 – 0 stand gerust.

In de rust werd Perry Ledoux gewisseld voor Michiel Duine. NOAD kwam na de thee fysiek sterk uit de kleedkamer wat resulteerde in enkele kansen. Wat voor rust WHS ten goede kwam, veelal spelen op de helft van de tegenstander, gebeurde in de tweede helft omgekeerd. De grip op het middenveld was er niet meer en met vereende krachten werd geprobeerd de tegenstander terug te dringen op eigen helft. Tim Fase werd gewisseld voor Jurian de Graaf en Cliff Ligthart voor Jessey Hermus. Deze laatste viel verdienstelijk in, was rustig aan de bal en bouwde goed op. Juist in de fase na de laatste 2 wissels pakte WHS de draad weer op en kwam beter in de wedstrijd. Uit een diepte pas kwam Glenn in balbezit, deze legde de bal breed op Michiel Duine die de 0 – 1 aantekende. Trainer Cees Stoutjesdijk voerde zijn laatste wissel door: Gijs den Ouden werd vervangen door Guido van Tiggele en met een wat defensievere tactiek werd geprobeerd de 3 punten mee te nemen naar Stalland. Een kleine tien minuten voor het einde van de wedstrijd werd Jael aangespeeld, die versnelde en legde de bal wederom breed op Michiel die zijn tweede van de middag aantekende 0 – 2. Met deze stand werd ook geëindigd en kan worden teruggekeken op een collectief behaald resultaat.

dekker_group.png
Wellevaete.png
Bouwbedrijf_Van_Dijke.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker