Home

sportlinkTips en meer uitleg over de KNVB Wedstrijdzaken app en Voetbal.nl

De eerste bekerwedstrijden zijn net gespeeld. Komend weekend gaat de competitie van start en staan er dus enorm veel wedstrijden op de planning. Spannend en vooral heel leuk! Met opstellingen en tactieken gaan wij ons niet bemoeien, maar we stellen je wel graag de vraag: heeft de club alle voorbereidingen getroffen met betrekking tot het mobiel Digitaal Wedstrijdformulier in de KNVB Wedstrijdzaken app? Met deze nieuwsupdate helpen we jou en je club verder richting een goede voorbereiding op het weekend.

Tip: assistent-scheidsrechters Zorg dat je de assistent-scheidsrechters vóór het weekend alvast hebt toegevoegd aan de bondsteams. Dit scheelt na de wedstrijd enorm veel uitzoekwerk voor met name de scheidsrechter.

Voetbal.nl continu in ontwikkeling De Voetbal.nl app en website zijn compleet vernieuwd. Wat is er nu zoal verbeterd in de app en op de website? En welke verbeteringen kun je de komende tijd verwachten?

Uitslagen en standen voor Onder 9 en jonger Zoals eerder gecommuniceerd door de KNVB, zijn de uitslagen en standen van wedstrijden Onder 9 en jonger niet meer zichtbaar op Voetbal.nl en in de KNVB Wedstrijdzaken app. Binnenkort zijn uitslagen en standen van deze betreffende teams ook op andere plekken, zoals tv en website, niet meer zichtbaar. Juist om het plezier en niet zo zeer de eindstand van de wedstrijd te benadrukken, is hier bij de jongste jeugdteams voor gekozen. Het wedstrijdprogramma van deze teams vind je natuurlijk wel terug in zowel Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app.

 

Pedicure-Brinkman.png
bouwman_kantoor_totaal.png
heineken.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker