Home

IMG 5277Na de eerste bekerzege op Duiveland moesten de reserves van WHS vol aan de bak tegen MZC 2. Afgelopen competitie zijn zij gepromoveerd naar de hoofdklasse. De mannen van Cees Stoutjesdijk hadden een goede trainingsweek achter de rug en de start was veel belovend. De bal werd van het begin af aan goed rond gespeeld en de verdediging met Bjorn Bolier, Lennard van Poperinge, Rien Wesdorp, Cliff Ligthart en een sterk keepende Ronaldo de Witte stonden hun mannetje.

Na 10 minuten was het Lennard die een aanval van MZC ontrafelde en met een splijtende dieptepas Quiten Weijler in stelling bracht. Met een mooie passeerbeweging verschalkte hij de keeper in de verre hoek en bracht de 1 – 0 op het scorebord. Vanuit een gesloten defensie met daarvoor een veel lopende Niels Westdorp met dicht in zijn buurt een controlerende Jeffrey Smits leek er geen vuiltje aan de lucht. Echter de laatste minuten voor de thee was het juist MZC die steeds meer veldoverwicht kreeg en de groen/witten waren opgelucht toen scheidsrechter van Groenige voor het rustsignaal floot.

Na de thee kwamen de mannen uit Zierikzee geheel anders uit de startblokken. Ze namen het initiatief en zetten de Stallanders van begin af aan onder druk. Ricardo de Vos, ingevallen voor Cliff Ligthart, moest alle zijlen bijzetten om de rappe linksbuiten af te stoppen. Tussentijds kreeg WHS nog een kans op 2 – 0 maar deze werd op sublieme wijze gepareerd. De voorsprong bleef tot 10 minuten voor tijd in stand. Met een snelle uitbraak op rechts werd vanaf de achterlijn de spits van MZC in stelling gebracht en deze scoorde 1 – 1. Het was nu tegenhouden en mikken op een gelijkspel. Intussen waren Jael van Brakel, Jurrian de Graaff en Jessey Hermus ingebracht, maar ondanks het inbrengen van verse krachten kwam MZC 5 minuten voor tijd op 1 – 2 en namen de 3 punten mee naar Schouwen.

Renew_technics.png
bowling_thoolse_brug.png
LMB_den_engelsman.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker