Home

Enkele maanden geleden is er op initiatief van Smerdiek, Tholense Boys en WHS een werkgroep gestart om nader onderzoekte doen naar mogelijkheden om het meisjes/dames voetbal op IMG 0137het eiland te stimuleren. Wij, als werkgroep, zien na een geslaagd vrouwen EK 2017, waarbij onze leeuwinnen Europees kampioen zijn geworden, een ultieme kans om hier een start mee te maken.De eerste activiteit die de werkgroep organiseert is de Ladies Eendrachtcup. In navolging van de gelijknamige variant voor de heren streven we naar een jaarlijks terugkerend sportief evenement, waarbij de voetbalsters van het eiland in de leeftijd van 15 jaar en ouder kennis met elkaar maken door met en tegen elkaar te spelen.

Aanstaande woensdag is het dan zover:

Ladies Eendrachtcup, (editie 1)

13-9-2017 de Waaje in Sint Annaland (WHS)

aanvang 18.30 uur / start wedstrijden 19.00 uur

Wij zijn als organisatie verheugd dat alle uitgenodigde teams met een heel elftal deelnemen.De planning is iets aangepast; de wedstrijden zullen 15 minuten duren en zolang het licht is spelen we op 2 velden.

Indien door aanhoudende regenval het veld niet bespeelbaar blijkt informeren wij jullie. Dit zal uiterlijk op woensdag 13-9-2017 om 15:45 uur zijn.

Tot woensdag!

visser.png
Jumbo.png
obs_de_casembroot.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker