Home

060917Soms zijn woorden overbodig en kan het kijken naar foto's al voldoende zijn om te beseffen dat we een fantastische overnachting op “de Waaje” achter de rug hebben.

Stafschoppen zijn gewonnen door : JO 9-1: Robin Dorst, JO9-2:Sem van der Velde, JO11-1:Niels Moerland, JO11-2 Luca Jansen.

Ook de trainer/teammanagers hebben niet stil gezeten. Zo werden er onderling penalty’s genomen, waarbij Machiel den Engelsman de trotse winnaar was. En op een spontane manier ontpopte Corné van Tilbeurgh zich als kampioen in sjoelen.

Zaterdag morgen hebben de kinderen lekker uitgeslapen tot 7.30 uur en na een goedgevuld ontbijtje zijn de kinderen om 9.00 uur weer huiswaarts gekeerd.

Wij als AC kunnen u verzekeren dat de kinderen van de betreffende teams, op “de Waaje”, in goede handen zijn bij hun eigen uiterst sportieve zorgzame trainers en teammanagers.

Mede dankzij hun inzet en de super enthousiaste meegaande kinderen kunnen we terug kijken op een succesvolle overnachting!!

verjaal.png
slagerij_slager.png
nuijten.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker