Home

duiOp de eerste zonnige zaterdagmiddag in september moesten de reserves van WHS aantreden tegen de collega’s van Duiveland uit Oosterland. Zij speelden vorig jaar nog in de 2e klasse, onder andere tegen Tholense Boys 2 en Bruse Boys 2. Deze laatste is via na competitie gepromoveerd naar de 1e klasse en wordt één van de volgende tegenstanders tijdens deze bekerronde.

De groen/witten waren goed voorbereid op de match en trainer Cees Stoutjesdijk had zijn team met duidelijke opdrachten het veld in gestuurd. Hoog druk zetten op de helft van de tegenstander en via de zijkanten spits Quiten Weijler in stelling brengen. Het was juist Quinten die in de tweede minuut met een steekbal Michiel Duine alleen voor de keeper zette. Deze schoot te zacht in en de verdediger van Duiveland voorkwam erger. WHS was duidelijke in het eerste bedrijf de meerdere van de Schouwenaren. Deze konden geen vat krijgen op het goede spel van de Stallanders. Schoten van Jael van Brakel, Michiel Duine, wederom Quiten Weijler en Gijs den Ouden werden of gepareerd door de doelman dan wel naast dan wel over geschoten. Zo bleef de stand bij de rust 0 – 0.

In de rust werd Rien Wesdorp vervangen door Ricardo de Vos, Bjorn Bolier door Jessey Hermus en Michiel Duine door Perry Ledoux. De wijzigingen en het uit een ander vaatje tappend Duiveland brachten de eerste vijf minuten naar rust WHS aan het wankelen. Echter een attent en goed keepende Ronaldo de Witte voorkwam erger. In de 51e minuut veroorzaakte Duiveland een overtreding links op de punt van het zestienmetergebied. Dit buitenkansje liet Quiten zich niet ontnemen en krulde de bal keurig binnen 0 – 1. Duiveland bleef tussentijds met venijnige aanvallen voor gevaar zorgen maar het was WHS dat in de 63e minuut bij een uitbraak door Quiten Weijler 0 -2 liet aantekenen. Het spel golfde op en neer en in de 68e minuut veroverde Quiten de bal op het middenveld en bracht Jael van Brakel alleen voor de keeper die beheerst de bal binnenschoot 0 – 3 en hiermee de wedstrijd op slot bracht. Jurrian de Graaf kwam in het veld voor Jael en Niels Wesdorp schoof een linie naar voren op de linker vleugel. De groen/witten speelden de wedstrijd beheerst uit en namen de punten verdient mee naar Stalland. Aanstaande zaterdag zal er een andere kaliber tegenstander staan op de Waaije n.l. MZC 2 uitkomend in de reserve hoofdklasse A.

In de voorbereiding hebben zij gelijk gespeeld 3 – 3 tegen Groeneweg 2, met 5 -1 gewonnen van GPC 2 en afgelopen zaterdag met 0 – 2 verloren van Bruse Boys 2.

Samenvattend werd er afgelopen zaterdag een prachtige teamprestatie geleverd waar nog rek in zit en een team dat bereid is voor elkaar te knokken.

GEA_Goedhart.png
eendrachtbode.png
bowling_thoolse_brug.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker