Home

2017 08 31 PHOTO 00000014Op een zwoele dinsdagavond vertrok trainer Cees Stoutjesdijk met een sterk uitgedunde selectie (13 spelers) naar de buren aan de andere kant van de Eendracht, te weten Nieuw Vossemeer. Een club (NVS) waar Cees zelf als trainer en als speler actief is geweest, dus geen onbekende in dit Brabantse dorp. Vanwege diverse mutaties en afmeldingen werd gestart met Glen Fase als diepste spits, die zich onlangs weer beschikbaar heeft gesteld voor de selectie.

Ondanks rekening houdend met de hitte ging WHS goed van start en werd geprobeerd het tempo er in te houden en veelal op de helft van de tegenstander te spelen. Deze liet zich ver inzakken, wat betekende dat de ruimtes erg klein waren en de vleugels continue bezet moesten blijven. In beginsel lukte dit vrij goed en uit een aanval werd door Glen al na vijf minuten de 0 -1 op het score bord gezet. Uit 1 van de schaarse aanvallen en door slecht uitverdedigen werd er een strafschop veroorzaakt die door NVS werd benut 1 – 1. WHS pakte de draad weer op en de coach hamerde langs de lijn er op dat een ieder vanuit zijn eigen positie moest blijven spelen en dat de kansen dan van zelf wel zouden ontstaan. Dit resulteerde dat er vanuit een half afgeslagen aanval Perry Ledoux met zijn linker de 1 – 2 aantekende.

Met deze stand werd ook de rust ingegaan.

In de rust kwamen Arjan van Tiggele ( terug na een lange blessure) en Jurian de Graaf binnen de lijnen voor respectievelijk Glen Fase en Rien Westdorp. In de eerste fase van het tweede bedrijf kreeg WHS volop kansen en de paal en de lat werden geteisterd door Gijs den Ouden. Als het dan tegenzit, krijgt vaak de tegenpartij kansen, maar door een goed keepende Ronaldo de Witte vielen er geen tegengoals. Naarmate de tijd verstreek moest NVS het steeds vaker conditioneel en voetballend afleggen ten opzichte van de Stallanders. Glen Fase, teruggekomen binnen de lijnen, scoorde vanuit een voorzet van Michiel Duine 1 – 3. Door zeer attent reageren van Michiel maakte hij zelf de 1 – 4. Er kon worden teruggekeken op een nuttige en sportieve oefenpartij die goed werd geleid door een vrij jonge arbiter die zijn zaakjes goed op orde had.

tapijtland_gunter.png
Koese.png
Hotel_kom.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker