Home

IMG 2268

Met 16 spelers vertrok Cees Stoutjesdijk richting Yerseke. Een team die we vorig jaar nog tegen kwamen in de competitie en de stap naar de 2e klasse hebben gemaakt.

De eerste 25 minuten voetbalden de Stallanders verdienstelijk mee maar door een persoonlijke fout kwamen de mannen uit het vissersdorp op 1 – 0. Vanaf dat moment werd er soms vanuit de afgesproken posities (WHS systeem) gevoetbald en dan wordt het lastig om tegenstanders van dit niveau bij te benen. Uit een goed opgezette aanval werd de bal door de tegenstander net achter de laatste linie gelegd en werd het 2 – 0.

Kort daarop kwam er een tegenaanval van WHS waarbij  Jael van Brakel 1 op 1 tegenover de keeper van Yerseke kwam te staan. De keeper hield Jael  vast en iedereen dacht hiervoor zal de scheidsrechter wel penalty geven maar deze dacht er anders over en liet doorspelen. Jammer want daar lag een kans voor aansluiting met de thuisclub zodat je zelf weer wat gemakkelijker gaat voetballen. Zoals je daarna vaak ziet overkwam WHS 2. Vanuit het niets maakte Yerseke 3 – 0 en dit was ook de ruststand.

In de rust bracht Stoutjesdijk al zijn wisselspelers in en je kon zien dat dit weer even wennen was. Met de komst van Stan Meijnderts en Lars van Poortvliet kwam er meer snelheid/diepgang in de ploeg en naarmate de tweede helft vorderde zag je de waarde van Glen Fase, die een bal vast kon houden maar ook zijn mannetje stond in de duels. Yerseke kwam eerst nog op 4 – 0 maar daarna bleek WHS over een betere conditie te beschikken en dat zag je ook terug in het spel. WHS was veel vaker op de helft van Yerseke en vanuit een goed lopende aanval werd Stan Meijnderts vanaf de rechter vleugel aangespeeld door Lars van Poortvliet en werd het 4 – 1. Voor beide teams ontstonden er nog kansen maar er werd niet meer gescoord mede door het goede keeperswerk van Roy van Ast.

[BH1]Perry Ledoux vervangen door Jael van Brakel

[BH2]Perry vervangen door Jael

boekhandel_heijboer.png
nuijten.png
LMB_den_engelsman.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker