Home

whsDIVNa 5 pittige trainingen met een goede trainingsopkomst werd de eerste oefenpartij tegen de mannen uit Nieuwerkerk onder leiding van oud/speler trainer van WHS, Perry Snoep. Een nuttige oefenpartij waarin de nieuwe trainer Cees Stoutjesdijk veel spelers heeft kunnen brengen om zijn team richting de competitie te gaan vormen. Het was een heel jong team met veel oud A-jeugd spelers van een goed jaar geleden.

In het begin kon je zien dat het nog niet zo eenvoudig was om na een lange zomerperiode de draad gelijk weer op te pakken. Het verliep allemaal nog wat “stroefjes” maar gaande weg kwam er meer lijn in de wedstrijd met de nodige kansen voor rust van Perry Ledoux en Stan Meijnderts. Tegen de verwachting in maakte SKNWK vanuit het niets 0-1 vanuit een afvallende bal.

In de rust werden een vijftal wissels doorgevoerd waardoor ook in het begin van de tweede helft nog even zoeken was. Ondanks dit gegeven stapelden de kansen zich op voor WHS, onder andere voor Machiel Duine, Gijs den Ouden en opnieuw Ledoux. Door dat WHS steeds meer op jacht ging naar de gelijkmaker ontstonden er enkele kansen voor de bezoekers, deze werden door Armando de Witte op uitstekende wijze gepareerd. Eindstand 0-1.

 

bakkerij_slager.png
pizzaria_shoarma_ali.png
Hotel_kom.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker