Home

WHS2Na de verloren thuiswedstrijd zaterdag 13 mei (2-4) tegen GPC 3 uit Vlissingen was er nog niets aan de hand. Het team van GPC 3 bleek veel ervaring in huis te hebben met diverse oud-spelers van het 1e elftal. Na een rappe 0-1, WHS liet zich snel verrassen, en een snelle 3e goal in de 2e helft zag het er voor WHS niet goed uit. Een door Pieter Lindhoud genomen penalty werd echter knap ingeschoten 1-3. Nadat coach Leon de Witte verdediger Ronald Sturris naar het midden liet verhuizen als aanvallende middenvelder leek de wedstrijd even te kantelen. Ronald scoorde snel de 2e goal (2-3). Echter in de slotfase incasseerde ons hardwerkende team toch nog een 4e treffer.
De return in Vlissingen moest er dus aanvallend gespeeld worden aldus coach Leon alle kansen lagen zo nog open.

Met Guido van Tiggele, Rien Wesdorp en Bjorn Bolier achterin moest de tegenstander een halt toegeroepen worden. De wijziging van de teamopstelling wierp na een onwennig begin gelijk al zijn vruchten af! Waar WHS in de thuiswedstrijd zich liet verrassen, zo geschiedde het omgekeerde in Vlissingen... In de 18e minuut omspeelde, na een assist van Ronald Sturris, Pieter Lindhoud zijn tegenstander en schoot raak (0-1). Kort daarna in de 22e minuut redde keeper Renaldo de Witte in een 1 op 1 situatie. WHS kreeg de overhand en na een aantal gemiste kansen van Jael van Brakel en een op dreef zijnde Pieter, scoorde Gijs den Ouden na een blunder van de keeper (0-2). Op slag van rust haalde wederom Pieter met succes uit (0-3). Toen, snel na de thee, Jael de stand op 0-4 bracht leek er geen vuiltje meer aan de lucht, echter niets was minder waar Na een misser in de overigens sterk spelende achterhoede trapte GPC de le goal binnen. (1-4) in de 53e minuut. Na kansen over en weer in een grimmiger wordende wedstrijd wisselde coach Leon Michiel Duine voor Pieter en Jurrian de Graaf voor Ronald. De verversing mocht jammer genoeg niet baten. Na de 3e wissel, Stijn Bevelander voor Gijs, nam het ervaren GPC de regie. In de 68e minuut viel de 2-4 met als gevolg dat WHS onzekerder werd. Tien minuten later werd het er niet makkelijker op voor ons wederom hard werkende team (3-4). GPC gaf de wedstrijd niet meer uit handen en mocht door in de nacompetitie.

De verslagenheid was op dat moment groot bij onze jongens

We mogen zeker toch terugkijken op een zeer geslaagde competitie en een 3e plek met kans op promotie dankzij de zeer gemotiveerde inzet van spelers, coach Leon de Witte en assistent Johan Sturris.

Maarten Verbrugge

slijterij_de_gouden_leeuw.png
LMB_den_engelsman.png
dekker_group.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker