Home

Nieuws

695WHS houdt lang stand tegen ADO Den Haag

Na de 2-1-nederlaag tegen Goes wint residentieclub in Sint Annaland met slechts 2-0. El Khayati en Kuipers zorgen voor de treffers.De formatie van Fons Groenendijk zette derdeklasser WHS slechts met een bescheiden 0-2 aan de kant. Pas in de slotfase zorgde Bas Kuipers voor de veilige marge, na een assist van Elson Hooi.WHS-goalie Armando de Witte was niet onder de indruk van de tegenstander. ,,Natuurlijk was het druk voor onze zestien. Maar ze misten ongelooflijk veel kansen.'' Leroy Hage zette voor de thuisclub de eerste aanval van de avond op. Het was een van de weinige keren dat WHS het vijandelijke strafschopgebied wist te naderen. Een grote overwinning voor ADO leek in het verschiet, na het vroege openingsdoelpunt van Abdenasser El Khayati: 0-1. Het scenario met een monsterzege leek logisch, na de blamage van de eredivisionist op maandagavond in Goes. ADO startte ditmaal bovendien wel met sterkhouders als Tommie Beugelsdijk en Lex Immers in de basis.

Tegenstand

WHS wist de ruimtes echter klein te houden, mede dankzij het oersterke verdedigingscentrum met Ton Geluk en Machiel den Engelsman. Op het middenveld wist aanvoerder Ronald van de Repe herhaaldelijke Haagse combinaties te onderbreken. El Khayati maakte soms indruk met slepende voetbewegingen en mooie passeracties, zonder dat het rendement opleverde. Linksback Kevin Schaegen had vooral te maken met de aalvlugge Sheraldo Becker. Door goed positie te kiezen wist Schaegen zich redelijk staande te houden. ,,Je weet dat zulke jongens snel langs komen.'' Natuurlijk leverde het eenrichtingsverkeer Haagse kansen op. Maar Immers schoot in vrije positie hoog over en doelman De Witte redde knap op een vrije trap van El Khayati.

Na de pauze wisselde ADO zowat het hele elftal. Bij de thuisclub kwamen onder andere Raymond ten Voorden en Lennard Marsman binnen de lijnen, spelers van Tholense Boys die voor de gelegenheid deel uitmaakten van de groenwitte selectie. Het spel van de eredivisionist werd er niet beter op. John Goossens probeerde het tevergeefs uit de tweede lijn en Danny Bakker mikte voorlangs, na een individuele actie. Aan de overkant zette Tom Vroegop aan voor een solo die hem langs twee tegenstanders voerde, totdat er een professioneel blok werd gezet. Hooi illustreerde de Haagse onmacht met een volledig mislukte hoekschop. Even later stond de linkerspits wel aan de basis van de tweede Haagse goal, met Kuipers die van dichtbij het beslissende zetje gaf: 0-2.

WHS-ADO Den Haag 0-2 (0-1). 2. Abdennasser El Kayati 0-1, 87. Bas Kuipers 0-2.WHS-ADO Den Haag 0-2 (0-1). 2. Abdennasser El Kayati 0-1, 87. Bas Kuipers 0-2.

Met dank aan BNdeStem

Poster A3 ADO DH page 001Ja ja, eindelijk is het zover. Vanavond gaat WHS op sportpark de Waaje de uitdaging aan tegen ADO Den Haag.

Het belooft, zeker na het verlies van ADO tegen Goes een spannende pot te worden.

De wedstrijd vangt aan om 19.30 uur.

Toegangskaartjes zijn nog te koop aan de kassa van de Waaje.

Ook vindt er een loterij plaats, ook daar kan men lootjes voor kopen.

Tot vanavond

 

Voorbereiding 2018/2019 WHS1 en WHS2
voorber
Donderdag 16 augustus training 19.45 uur
WHS2-DHV2 aanvang 20.00 uur
Zaterdag 18 augustus de Gunners1 – WHS1
WHS2 trainen/wedstrijd aanvang 14.30 uur
Dinsdag 21 augustus WHS1+2 training 19.45 uur
Donderdag 23 augustus training 19.45 uur
Zaterdag 25 augustus WHS1 – Tholen Cup
Goudwaartse boys – WHS2 aanvang 12.00 uur
Dinsdag 28 augustus METO1 – WHS1 aanvang 19.45 uur
Donderdag 30 augustus training19.45 uur
Zaterdag 1 september beker WHS1 + Beker WHS2
Dinsdag 4 september training 19.45 uur
Donderdag 6 september training 19.45 uur
Zaterdag 8 september Beker WHS1 + Beker WHS2
Dinsdag 11 september oefenwedstrijd WHS1 – Apollo aanvang 19.30 uur
Donderdag 13 september training
Zaterdag 15 september Beker WHS1 + WHS2
Dinsdag 18 september training 19.45 uur
Donderdag 20 september training 19.45 uur
Zaterdag 22 september Competitie WHS1 + WHS 2
AFMELDEN ALLEEN TELEFONISCH – WHS1 / Leon 0651678528 WHS2 / Johan 0622311620

kooiAanleg Voetbalkooi


Vanuit de VOM-commissie willen wij een ieder die zijn steentje heeft bijgedragen aan het realiseren van de voetbalkooi op de WAAJE hartelijk danken voor de inzet!

Het was een paar ochtendjes/middagjes/avondjes aanpoten maar we mogen als vereniging trots zijn op deze vrijwilligers en hoop dat we in de toekomst een beroep kunnen doen op nog meer vrijwilligers zodat het niet altijd op dezelfde mensen hoeft aan te komen!!! Heren nogmaals hartelijk dank vanuit de VOM-COMMISSIE en het bestuur!

Als je bij jezelf denkt ik kan ook wel eens een keertje ergens een handje helpen schroom dan niet en meld jezelf bij de VOM-COMMISSIE(Laban/Ronald/André) of het bestuur dan komt dit vast goed!

voetbalkooiDe opbouw van de voetbalkooi op de Waaje is in volle gang.

Subcategorieën

de_zeeuwse.png
bouwman_kantoor_totaal.png
jeroen_den_haan.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker