Home

Nieuws

activiteitenZaterdagmiddag 2 december: sinterklaas viering voor  JO-6, JO-7, JO-9

Woensdagmiddag 13 december; Kerstbingo voor alle jeugdleden

Zaterdag 16 december: Kerstbingoballenborrel

Zaterdag 10 februari: Verkoop oliebollen

Maandag 14 t/m donderdag 17 mei: Avondwandelvierdaagse.

vrijwillVrijwilligers zijn binnen iedere sportvereniging van onschatbare waarde. Van bestuurslid tot barmedewerker, van trainer tot commissielid of scheidsrechter. Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, ze zijn de ruggengraat van elke sportvereniging. Maar steeds minder mensen melden zich aan als vrijwilliger. Heel veel sportverenigingen in Nederland hebben steeds meer moeite om voldoende vrijwilligers te vinden. De druk ligt nu vaak bij een kleine groep en vaak is dat de wat oudere generatie. Tegenwoordig zijn de leden, maar ook de ouders van de pupillen van nu individualistischer, werken veel, hebben van alles te doen, maar daaronder valt niet het helpen binnen een vereniging. Binnen het hele amateurvoetbal is men op zoek naar manieren om die ouders en leden ook als vrijwilliger te binden aan de vereniging. Bij sommige verenigingen is er zelfs een vrees voor het einde van die vereniging omdat ze de vacatures niet meer kunnen invullen. Binnen de KNVB is men op de hoogte van deze problematiek en volgens die KNVB stelt een deel van de leden zich op als klant en bekijken de verenging met dezelfde blik alsof ze in een supermarkt lopen. De ouders/leden betalen de contributie en zien zich als klant en de vereniging moet er maar voor zorgen dat het wordt geregeld. (bron NRC)

IMG 5353Voor de groen/wit reserves was het een bewogen week. Dinsdag 3 oktober kwam de mededeling vanuit het bestuur dat trainer Cees Stoutjesdijk per direct om gezondheidsredenen zijn functie moest neerleggen. In deze tijd vindt je niet zo snel een vervanger, dus dat werd improviseren. Johan Sturris, assistent-trainer van Cees, neemt voorlopig de honneurs waar.

DSE bleek zaterdag een slimme ploeg te zijn, met een juiste mix van oud en jong. Vooral de nummer 9 (stond op de rechterspits positie) wist van wanten. Hij wisselde regelmatig met de linkerspits (nummer 14) en dat was lastig verdedigen.

algemene leden vergaderingVrijdag 27 oktober 2017 is de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van v.v. W.H.S. Alle leden (18+) zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

We hopen je te mogen begroeten om 19.30 in de kantine op de Waaje. Graag tot dan!

AGENDA:

  1. Opening vergadering door de voorzitter.
  2. Notulen ALV 4 november 2016.
  3. Jaarverslag 2016/2017
  4. Mededelingen o.a. privatisering sportparken.
  5. Jaarrekening 2016/2017 en verantwoording door de penningmeester
  6. Verslag kascontrole commissie: Verkiezing leden kascontrole commissie: Siem Snoep:niet herkiesbaar Jolita Meijnderts: niet herkiesbaar
  7. Presentatie nieuwe tenue.
  8. Vaststellen contributie 2017/2018
  9. Vaststellen begroting 2017/2018 toelichting door de penningmeester
  10. Bestuursverkiezing :

                - Aftredend :David Hage: niet herkiesbaar; Theo Moerland: niet herkiesbaar; Sander Goedegebuure: herkiesbaar.  

                - Voordracht nieuwe bestuursleden (uitbreiding) namens het bestuur zijn:Jolita Meijnderts – Ton Bakx en Siem Snoep

Geïnteresseerden die zich aan willen melden voor de functie van bestuurslid kunnen zich op voordracht van tenminste 3 leden (met handtekening) vóór aanvang van de algemene ledenvergadering aanmelden bij voorzitter Henk Brinkman.

 

van het bestuurCees Stoutjesdijk, trainer van de JO15, JO17 en WHS 2, heeft op 3 oktober jl. te kennen gegeven vanwege gezondheidsredenen met onmiddellijke ingang zijn trainersactiviteiten bij WHS te beëindigen. Bestuur is/probeert in samenspraak met de staf van voornoemde jeugdelftallen de leemte die is ontstaan in te vullen. Johan Sturris neemt voorlopig de honneurs waar bij WHS 2 en Leon de Witte neemt de taak van het jeugd coördinatorschap op zich.

Namens WHS wensen we Cees een spoedig herstel toe.

Subcategorieën

slagerij_slager.png
Garage_van_Vossen.png
Hotel_kom.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker